Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ieri ca Federatia va incasa anual de la Radio Total Sport FM o suma mai mare din drepturile de retransmisie radiofonica ale meciurile echipelor nationale, partidelor din Cupa si Supercupa Romaniei

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ieri ca Federatia va incasa anual de la Radio Total Sport FM o suma mai mare din drepturile de retransmisie radiofonica ale meciurile echipelor nationale, partidelor din Cupa si Supercupa Romaniei si din Divizia B decat cea oferita de postul public.

""Am vorbit cu domnul Alecsiu, seful departamentului Sport de la Radio Romania Actualitati, si am intrebat daca e interesat sa renegocieze. Am dorit sa marim acel contract, pentru ca anul trecut incasarile de la Radiodifuziunea Romana au fost de 24.223 de dolari fara TVA. Dansul mi-a spus ca nu este posibil. Cei de la Total Sport FM au oferit 60.000 de euro anual, plus minute de publicitate, in total fiind posibil sa se ajunga la suma de 90.000 de euro anual"", a explicat Lupescu. Acesta a afirmat ca a solicitat postului Total Sport FM sa isi mareasca aria de acoperire. ""Postul si-a luat angajamentul sa mareasca aria semnificativ pana la primul meci al echipei nationale din Cipru, in caz contrar contractul putand fi reziliat"", a subliniat oficialul FRF. (Vicentiu Neagoe)

TURNEU CU GRECIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.