Presedintele Traian Basescu mai are, de sambata, o fina. Seful statului a botezat-o pe Catalina Mihaela Dumitrache, copilul unei familii de sinistrati din judetul Galati. Desi promisese parintilor ca le va nasi copilul doar daca este baiat, Basescu a
Presedintele Traian Basescu mai are, de sambata, o fina. Seful statului a botezat-o pe Catalina Mihaela Dumitrache, copilul unei familii de sinistrati din judetul Galati. Desi promisese parintilor ca le va nasi copilul doar daca este baiat, Basescu a renuntat la aceasta conditie, mai ales ca fetita a venit pe lume chiar de ziua de nastere a presedintelui.
Evenimentul a mobilizat toata comuna Piscu, unde locuieste familia Dumitrache. Lumea s-a inghesuit sa dea mana cu nasul Basescu, dar si sa-i mai spuna of-urile.
"Poate cu botezul asta, presedintele o sa aiba mana buna si n-o sa mai vina apa si n-o sa mai avem inundatii" se ruga Maria Aldea, sateanca din Piscu cu gospodaria distrusa de viitura din luna iulie. Potrivit Rompres, dupa ceremonialul religios, familia Basescu, impreuna cu cumetrii, s-au deplasat la un restaurant din comuna. Aici s-a tinut un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului minier de la Anina, dupa care seful statului si-a cerut scuze si a plecat spre Anina, lasandu-le la petrecere pe sotia si fiicele sale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.