Romanul s-a calificat in turul II in urma unui meci dramatic cu spaniolul Carlos Moya, pe care l-a depasit in cinci seturi, disputate in aproape patru ore. In ziua de debut a Open-ului Australian, Andrei Pavel a produs ieri noapte una dintre s

Romanul s-a calificat in turul II in urma unui meci dramatic cu spaniolul Carlos Moya, pe care l-a depasit in cinci seturi, disputate in aproape patru ore.

In ziua de debut a
Open-ului Australian, Andrei Pavel a produs ieri noapte una dintre surprizele competitiei, romanul scotandu-l din cursa pe spaniolul Carlos Moya, favoritul numarul 32 al turneului.
LUPTA. Pavel l-a invins pe tenismanul iberic cu scorul de 6-4, 7-6 (7/5), 4-6, 3-6, 6-4, la capatul unui meci care a durat aproape patru ore. ""Daca se afla intr-o zi buna, Pavel ramane un jucator capabil sa bata pe oricine, si asta datorita talentului si reverului sau, una dintre cele mai bune lovituri din circuitul ATP"", a notat, imediat dupa meci, agentia italiana Sports. In urma acestei victorii, romanul si-a asigurat sapte puncte ATP si un cec in valoare totala de 28.000 de dolari. La randul sau, spaniolul Carlos Moya a declarat ca eliminarea de la Australian Open reprezinta o mare dezamagire: ""Evident, cu cat trece mai mult timp, cu atat este mai greu. M-am pregatit intens de sapte saptamani, lucru pe care nu l-am mai facut de mult timp si eram foarte bine antrenat. Este o lovitura foarte dura"". In turul II, Pavel va juca cu francezul Fabrice Santoro, care a trecut, cu scorul de 3-6, 6-0, 6-2, 6-3, de americanul Vincent Spadea.

SABAU A ABANDONAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.