Numarul de utilizatori de internet din Romania a crescut cu 52% in luna decembrie a anului trecut fata de perioada similara din 2004, traficul marcand si un nou record in ceea ce priveste accesarea site-urilor autohtone de catre vizitatorii romani si
Numarul de utilizatori de internet din Romania a crescut cu 52% in luna decembrie a anului trecut fata de perioada similara din 2004, traficul marcand si un nou record in ceea ce priveste accesarea site-urilor autohtone de catre vizitatorii romani si de cei din strainatate.
Potrivit netBridge, compania care detine Trafic.ro, in luna decembrie a anului trecut site-urile romanesti au fost deschise de 4,3 milioane de vizitatori unici din Romania si de 13,05 milioane de utilizatori de internet din strainatate. AUDIENTA. Este un nou record de audienta a internetului in Romania, cea mai inalta cifra fiind atinsa in luna noiembrie 2005, cand pe site-urile romanesti monitorizate au navigat in total 14,6 milioane de utilizatori de internet, din care 10,3 milioane din strainatate si 4,2 milioane din Romania. Daca aceasta tendinta se mentine, numarul de utilizatori unici din Romania ar putea sa depaseasca in primele luni ale acestui an nivelul de cinci milioane de persoane. Potrivit statisticilor pe 2005, numarul de utilizatori a fost in decembrie cu 37% mai mare decat in prima luna a anului, cand au fost inregistrati 3,1 milioane de vizitatori romani. Cea mai mare crestere a fost raportata in martie, luna in care numarul vizitatorilor unici a crescut cu 22% fata de inceputul anului, in timp ce in februarie avansul a fost mult mai mic, de doar 1% fata de ianuarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.