Pesedistii nu s-au intors din vacanta de iarna cu prea mare chef de lupta cu puterea. Conducerea PSD este suparata pe putere care, sustin ei, foloseste anti-pesedismul in locul activitatii politice serioase. Insa nu au de gand deocamdata sa faca ceva
Pesedistii nu s-au intors din vacanta de iarna cu prea mare chef de lupta cu puterea. Conducerea PSD este suparata pe putere care, sustin ei, foloseste anti-pesedismul in locul activitatii politice serioase. Insa nu au de gand deocamdata sa faca ceva concret. Desi supararea lor pare a fi atat de mare incat sa justifice macar o motiune simpla, daca nu una de cenzura, ieri, Cristian Diaconescu a amenintat partidele de la guvernare cu o "declaratie politica concreta". PSD a anuntat deja, prin Mircea Geoana, ca vrea anticipate, dar doar in primavara, cand calculele lor arata ca ar avea sanse sa revina la guvernare. Asa ca, momentan, Biroul Permanent al social-democratilor doar va mustra actuala putere cu o declaratie in care se plang ca utilizarea "anti-pesedismului" ca pretext in actul politic reprezinta un mare pericol pentru democratia din Romania.
De asemenea, in documentul aflat inca in lucru, pesedistii vor solicita autoritatilor romane sa asigure stabilitatea politica, economica si sociala necesara intr-un an extrem de important pentru integrarea europeana a Romaniei la 1 ianuarie 2007.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.