Anuntat ca si transferat la Dinamo, mijlocasul pitestean Andrei Prepelita, 20 de ani, (foto) ar putea ajunge din aceasta iarna la "Poli" Timisoara, grupare care este gata sa plateasca 500.000 de dolari pentru internationalul de tineret, plus un proc
Anuntat ca si transferat la Dinamo, mijlocasul pitestean Andrei Prepelita, 20 de ani, (foto) ar putea ajunge din aceasta iarna la "Poli" Timisoara, grupare care este gata sa plateasca 500.000 de dolari pentru internationalul de tineret, plus un procent dintr-un viitor transfer al jucatorului. Prepelita, care s-a declarat a fi suporter stelist din copilarie, a mai avut o intelegere cu Gigi Becali, finantatorul echipei din Ghencea, insa a fost nevoit sa accepte o directionare a sa spre Dinamo, pentru ca FC Arges sa-si stinga datoriile financiare catre Gigi Netoiu, actionar la clubul din "Groapa". Dinamo ar fi oferit pentru Prepelita 200.000 de dolari, plus transferurile lui Adnan Guso si Ionut Balan. Afland de interesul timisorenilor, oficialii lui Dinamo i-au contactat din nou pe sefii din Trivale, incercand sa perfecteze cat mai repede transferul lui Prepelita. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.