Transferul lui Plesan la "Poli" este ca si rezolvat, dupa ce conducerile celor doua cluburi au ajuns la un acord de principiu. Dorit insistent de catre Hagi, Plesan, care va avea un salariu anual de 120.000 de dolari (contract pentru patru ani si jum
Transferul lui Plesan la "Poli" este ca si rezolvat, dupa ce conducerile celor doua cluburi au ajuns la un acord de principiu. Dorit insistent de catre Hagi, Plesan, care va avea un salariu anual de 120.000 de dolari (contract pentru patru ani si jumatate) se va alatura astazi sau maine lotului banatean. "Poli" va plati 1,2 milioane de dolari la semnarea actelor (exact suma pentru care jucatorul a fost adus la Dinamo de la Univ. Craiova), plus cateva bonusuri (300.000 de dolari dupa primele 10 partide ale mijlocasului, 100.000 de dolari daca se va califica in cupele europene, 25% dintr-un eventual transfer in strainatate). Cu banii de la "Poli", Dinamo va incerca readucerea la echipa a lui Dan Alexa, de la Beijing Guoan. Chinezii cer 500.000 de dolari pentru jucatorul care are contract inca doi ani si care este platit cu 300.000 pe sezon. In cateva zile, Gigi Netoiu, unul dintre actionarii lui Dinamo, va pleca in China pentru a perfecta transferul lui Alexa. Tot ieri, "Poli" a demarat negocierile cu Peter Simek, international maghiar (9 selectii) de la Videoton. Simek are 25 de ani si este mijlocas de creatie. Altfel, la capitolul plecari de la "Poli", Hagi a anuntat ca Alin Paleacu, Valentin Velcea, Dan Galdeanu si Florin Batranu nu vor mai face parte din lot. Hagi a precizat ca a renuntat la cei patru jucatori din considerente de varsta: Paleacu - 31 de ani, Velcea - 32 de ani, Galdeanu - 32 de ani, Batranu - 35 de ani. "Regele" a precizat ca lui Batranu i se va gasi o functie in staff-ul administrativ. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.