Imbracaminte in valoare de aproximativ 1,5 miliarde lei vechi a incaput pe mainile vamesilor, dupa ce s-a constatat ca soferul TIR-ului in care fusesera incarcate bunurile nu le-a declarat la trecerea frontierei. Potrivit inspectorilor vamali, marfa
Imbracaminte in valoare de aproximativ 1,5 miliarde lei vechi a incaput pe mainile vamesilor, dupa ce s-a constatat ca soferul TIR-ului in care fusesera incarcate bunurile nu le-a declarat la trecerea frontierei. Potrivit inspectorilor vamali, marfa a fost descoperita la Giurgiu, intr-un autotren care venea din Turcia si transporta produse textile. La un control amanuntit, autoritatile au avut surpriza sa constate ca in facturi fusesera inregistrate mai putine haine decat ceea ce exista in TIR. O mie de perechi de pantaloni tip Denim, 650 perechi de pantaloni din catifea reiata si 150 de bluze pentru adulti, toate nedeclarate, au fost confiscate de vamesi, iar soferul a fost amendat cu 75 milioane lei vechi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.