Legalitatea celui de-al doilea rand de ordine de revocare din functie a lui Sorin Oprescu de la conducerea Spitalelor Universitar si Elias va fi stabilita de instanta, dupa ce avocatul Antonie Iorgovan a depus ieri la Registratura Curtii de Apel Bucu
Legalitatea celui de-al doilea rand de ordine de revocare din functie a lui Sorin Oprescu de la conducerea Spitalelor Universitar si Elias va fi stabilita de instanta, dupa ce avocatul Antonie Iorgovan a depus ieri la Registratura Curtii de Apel Bucuresti doua actiuni pentru constatarea nulitatii absolute a acestora. Sorin Oprescu a cerut ca, pana la solutionarea acestor cereri, sa fie suspendata si eliberarea sa din functie.
In cazul in care cererile de suspendare vor fi acceptate, Sorin Oprescu solicita ca toata echipa lui manageriala sa fie repusa in functie in termen de 24 de ore de la pronuntarea hotararii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.