Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a primit, de la comisiile care efectueaza controale in cele 450 de spitale din Romania, un numar de 15 noi propuneri de demitere a unor directori de unitati spitalicesti. "Deocamdata, am primit de la membrii acest
Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a primit, de la comisiile care efectueaza controale in cele 450 de spitale din Romania, un numar de 15 noi propuneri de demitere a unor directori de unitati spitalicesti. "Deocamdata, am primit de la membrii acestor comisii 15 propuneri de demitere, insa in cateva cazuri nu sunt tocmai convins ca trebuie sa semnez ordine de demitere. Acum, nu pot dezvalui numele directorilor de unitati spitalicesti care urmeaza a fi demisi in urmatoarele zile", a declarat Nicolaescu. Pe de alta parte, el a anuntat ca in cazul "unor directori care au fost demisi in decembrie 2005 s-au intocmit deja dosare care urmeaza sa plece la Parchet". Verificarea celor 450 de spitale se va finaliza la 31 martie a.c.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.