Ion Iliescu ramane pe linia celebrei sale declaratii in care spunea ca "va muri sarac si cinstit". Daca unii dintre colegii sai pesedisti au declaratii de avere din ce in ce mai incarcate de la an la an, nu acelasi lucru se poate spune si despre fost
Ion Iliescu ramane pe linia celebrei sale declaratii in care spunea ca "va muri sarac si cinstit". Daca unii dintre colegii sai pesedisti au declaratii de avere din ce in ce mai incarcate de la an la an, nu acelasi lucru se poate spune si despre fostul presedinte.
Ieri, senatorul social-democrat s-a plans jurnalistilor prezenti la sediul PSD ca a fost mai putin favorizat de soarta, pentru ca a facut parte dintr-o familie mai saraca, ce nu i-a lasat mosteniri.
"Am avut o familie mai saraca, am avut multe matusi, dar nu mi-au lasat nimic", a spus Ion Iliescu. "Averea" lui Ion Iliescu a fost casa batraneasca a bunicilor, pe care acestia au vandut-o in 1945 cand s-au mutat la Bucuresti cu parintii sai, "altceva, nimic".
"Nu am avut proprietati, nu am avut mosteniri. Asta nu ma favorizeaza, cei care au sunt favorizati de soarta. Eu nu am fost favorizat de soarta", a conchis Ion Iliescu.
Declaratia sa a venit in comparatie cu un coleg de-al sau, presedintele Adrian Nastase, a carei sotie a primit o mostenire de un milion de dolari de la o matusa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.