Fotbalistii lui "Poli" Timisoara s-au reunit duminica seara, la un Hotelul "Tristar", pentru reluarea pregatirilor. De la reunire au lipsit Viorel Moldovan, care a declarat ca nu se mai intoarce la echipa, Gueye Mansour, convocat la nationala Senegal
Fotbalistii lui "Poli" Timisoara s-au reunit duminica seara, la un Hotelul "Tristar", pentru reluarea pregatirilor. De la reunire au lipsit Viorel Moldovan, care a declarat ca nu se mai intoarce la echipa, Gueye Mansour, convocat la nationala Senegalului, si Jon McKain, invoit pana pe 15 ianuarie, deoarece s-a casatorit duminica in Australia. Dintre jucatorii transferati in aceasta iarna au fost prezenti Alin Stoica, Adrian Ilie, Silviu Izvoreanu si Rares Soporan. Sarbii achizitionati de la Rad Belgrad, Sreten Stanic si Vladimir Gluscevic, au ajuns aproape de miezul noptii, iar Laurentiu Bus va evolua la divizionara secunda "U" Cluj pana la finalul sezonului. Antrenorul lui "Poli", Gheorghe Hagi, a discutat cu jucatorii aproximativ 20 de minute, a ciocnit cu fiecare un pahar de sampanie si le-a comunicat programul de pregatire. "Jucatorii arata bine, sunt sanatosi si o luam pe drumul cel bun. Cei transferati sunt frumosi, inalti si speram sa joace si bine. Problema lui Moldovan este dificila. E o problema delicata. Eu l-am dorit mult, dar nu ma pot baga in problemele lui personale, trebuie sa acceptam si cumva va trebui sa rezolvam si problema lui", a afirmat Hagi. "Nu stiu daca putem castiga titlul la vara, ar fi un miracol sa se intample acest lucru, dar in sezonul viitor vom avea acest obiectiv. Vom fi mai buni si mai puternici in sezonul viitor", a mai adaugat "Regele".
A. Stoica: "Vreau din nou la Nationala"
Alin Stoica, venit la Timisoara din postura de jucator liber de contract, spera sa se adapteze cat mai repede la noua sa echipa si sa rasplateasca increderea lui Hagi. "La o echipa cu pretentii este foarte multa munca. Doresc sa fiu sanatos si sa rasplatesc increderea pe care mi-au acordat-o cei de aici. Pentru mine, in situatia in care eram, era foarte importanta increderea pe care mi-o da antrenorul. Va depinde totul numai de mine, de ceea ce voi reusi pe terenul de joc, insa si antrenorul a contat foarte mult pentru mine", a afirmat Stoica, fost component al lui Anderlecht Bruxelles, FC Bruges, AC Siena si FC National. Acesta crede ca va fi greu pentru "Poli" Timisoara sa lupte pentru titlul de campioana a Romaniei. "In fotbal totul este posibil, trebuie sa ne jucam sansa pana la capat, desi este foarte greu. S-au mai vazut, insa, miracole si mai mari", a comentat Stoica. Mijlocasul spera sa aiba la Timisoara evolutii care sa-l aduca in atentia selectionerului Romaniei, Victor Piturca. "La echipa nationala voi ajunge daca voi juca bine. Deocamdata, gandul meu este numai la Timisoara. Cel mai important este sa fiu pregatit mental, pentru ca la o echipa unde se cere performanta si presiunea este foarte mare. Am urmarit la televizor meciurile, am vazut si ce entuziasm este aici. Este bine ca lumea vrea performanta, iar acest lucru trebuie rasplatit pe teren", a mai spus Alin Stoica.
Ov. Petre: "Tragem la titlu"
Silviu Balace considera ca este un avantaj pentru echipa faptul ca nu mai este singurul fundas stanga, dupa transferul lui Izvoreanu de la Otelul. "Pana acum se vorbea ca nu este concurenta pe partea stanga, iar acum a venit cineva si nu va mai avea lumea ce sa zica, ca joaca Balace fiindca este singur pe partea stanga. M-am imprietenit deja cu Izvoreanu. Este bine ca Hagi a decis sa ne reunim devreme, pentru ca asa am ajuns sa ne cunoastem mai repede noii colegi. Ei sunt bineveniti, o sa-i ajutam sa se integreze cat mai repede", a afirmat Balace, care considera ca "Poli" are sanse sa recupereze cele sase puncte ce o despart de ocupanta primului loc la finalul turului, Dinamo. Ovidiu Petre a declarat ca "Poli" Timisoara va avea nevoie in retur de aportul jucatorilor noi, pentru a putea intra in lupta pentru titlu. "Speram sa jucam cat mai bine si sa castigam cat mai multe meciuri, doar asa putem ajunge sa castigam si campionatul. Starea mea de sanatate este inspre bine si sper sa nu mai am aceleasi dureri pe care le-am avut inainte. Deocamdata, am renuntat la operatie si sper sa ma simt bine in aceasta perioada de pregatire", a afirmat Petre. Ieri, "Poli" a avut programate doua antrenamente, primul de la ora 10, iar cel de-al doilea de la ora 16. In perioada 14-27 ianuarie, "Poli" va efectua un stagiu de pregatire in Antalya, unde va disputa mai multe meciuri amicale. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.