Presedintele a scos din nou in public enigmatica sa teorie privind grupurile de interese, de aceasta data la bilantul Politiei. Traian Basescu nu a afirmat direct ca grupurile din jurul Ministerului Economiei ar fi provocat scumpirea gazului, dar a s
Presedintele a scos din nou in public enigmatica sa teorie privind grupurile de interese, de aceasta data la bilantul Politiei. Traian Basescu nu a afirmat direct ca grupurile din jurul Ministerului Economiei ar fi provocat scumpirea gazului, dar a sugerat ca din cauza ignorarii avertismentelor sale de anul trecut privind interesele din jurul lui Codrut Seres platim acum atat de mult. Desi sunt semne caduty-free-urile vor fi desfiintate curand, Basescu s-a declarat nemultumit ca pana acum cererea sa n-a fost luata in seama de Sebastian Vladescu. Un motiv de ingrijorare pentru Basescu il reprezinta si consumul de droguri, acesta cerand Politiei o lupta fara menajamente, pentru a evita o "depreciere a calitatii fiziologice a natiunii".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.