Patrick Stewart ramane pe Enterprise? Producatorii de la Hollywood incearca in continuare sa-l convinga pe Patrick Stewart (foto) sa se intoarca la rolul care l-a consacrat, cel al capitanului Jean-Luc Picard de pe nava spatiala Enterprise, insa

Patrick Stewart ramane pe Enterprise?
Producatorii de la Hollywood incearca in continuare sa-l convinga pe Patrick Stewart (foto) sa se intoarca la rolul care l-a consacrat, cel al capitanului Jean-Luc Picard de pe nava spatiala Enterprise, insa actorul, in varsta de 65 de ani, se teme ca pana in momentul demararii filmarilor va fi mult prea batran pentru acest rol.

Linda Gray a renuntat la barbati si alcool
Actrita americana Linda Gray, care impartea cu personajul sau Sue Ellen din serialul american ""Dallas"" gustul pronuntat pentru alcool, declara ca si-a gasit ""calmul si serenitatea"" intr-un mod de viata ""fara barbat si fara alcool"". ""Un barbat mi-ar rasturna principiile cu capul in jos"", a declarat fosta vedeta, care locuieste singura intr-o vila de 350 de metri patrati in Beverly Hills, California. ""Inainte aveam personal: o menajera, o secretara, un gradinar. Acum fac totul singura: curat peluza, fac menajul, spal... "", a recunoscut fosta Sue Ellen. ""Oricum, multi barbati nu doresc decat femei fara opinie si fara vointa personala. Nu este genul meu"", a declarat actrita, divortata in 1983 si mama a doi copii.

Vine ""Oceana€™s thirteen"", cu George Clooney
Studioul Warner Bros pregateste al treilea episod al aventurilor spargatorului Danny Ocean, ""Oceana€™s thirteen"", cu George Clooney in rolul principal, a indicat Variety. Producatorul Jerry Weintraub a primit un scenariu al acestui nou film, care va fi regizat, la fel ca si primele doua, ""Oceana€™s eleven"" (2001) si ""Oceana€™s twelve"" (2004), de Steven Soderbergh. Clooney va fi, de asemenea, coproducator. ""Oceana€™s eleven"", remake al unui celebru film din 1960 cu Frank Sinatra, a avut o distributie impresionanta: Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia si Julia Roberts.

Jennifer Lopez nu joaca in ""Carmen""

Proiectul unui film dupa celebra opera ""Carmen"" de Bizet, in care rolul principal i-ar fi revenit lui Jennifer Lopez, nu ar avea nici o sansa in fata producatorilor de la Hollywood, pentru ca ""nimeni nu vrea sa o vada pe J-Lo murind la sfarsit"", sustine regizorul Taylor Hackford. Regizorul este convins ca industria americana de film va refuza sa riste un buget de 50 de milioane de dolari, pentru ca nimeni nu are curaj sa-i schimbe lui J-Lo imaginea.

S-a casatorit Pink
Extravaganta cantareata Pink si logodnicul ei, cunoscut participant la cursele de motocros, Carey Hart, s-au casatorit, sambata trecuta, in Costa Rica. Mai mult de 100 de invitati, printre care si Lisa Marie Presley, au participat la ceremonia fara caracter religios care a avut loc la apusul soarelui, pe plaja statiunii Four Seasons. ""Iubim plaja, asa ca am stiut ca vrem sa ne casatorim pe plaja"", a declarat Pink pentru People. ""Am vrut sa fie ceva amuzant si neconventional. (...) Esential a fost sa fim impreuna cu prietenii si familia noastra, sa ne amuzam la o petrecere relaxata"", a adaugat Hart.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.