Musicalul "Fantoma de la Opera", de Andrew Lloyd Webber, a avut ieri reprezentatia cu numarul 7.486, devenind astfel cel mai longeviv spectacol din istoria Broadway-ului, relateaza site-ul TMZ.com. "Fantoma..." intrece astfel "Cats", alt mare succes
Musicalul "Fantoma de la Opera", de Andrew Lloyd Webber, a avut ieri reprezentatia cu numarul 7.486, devenind astfel cel mai longeviv spectacol din istoria Broadway-ului, relateaza site-ul TMZ.com. "Fantoma..." intrece astfel "Cats", alt mare succes al compozitorului britanic. "Fantoma de la Opera", povestea unui compozitor desfigurat care bantuie Opera din Paris, a avut premiera pe 26 ianuarie 1988, la Majestic Theatre din New York. De atunci, aproape 11 milioane de spectatori au vazut spectacolul, care a adus producatorilor sai, doar de la spectacolele de pe Broadway, 600 de milioane de dolari.
In 1988, productia newyorkeza a costat opt milioane de dolari, o suma record la acea data. "Fantoma de la Opera" a castigat opt premii Tony, inclusiv pentru cel mai bun musical, iar Michael Crawford a fost rasplatit pentru performanta sa cu premiul pentru cel mai bun interpret. Pana astazi zece actori i-au calcat lui Crawford pe urme, jucand rolul principal.
Spectacolul de luni il va avea din nou ca protagonist pe Crawford, intr-o aparitie speciala cu ocazia celei de-a 7.486-a reprezentatii a musicalului. Spectacolul va fi urmat de un bal mascat la hotelul Waldorf-Astoria, gazduita de producatorul "Fantomei", Cameron Mackintosh.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.