Vasile Moldovan, tatal atacantului de la "Poli", a decedat ieri dimineata, intr-o clinica din Tg. Mures in urma unui soc cardiorespirator. Surse apropiate familiei Moldovan au declarat, pentru Mediafax, ca Vasile Moldovan a fost operat inainte de sar
Vasile Moldovan, tatal atacantului de la "Poli", a decedat ieri dimineata, intr-o clinica din Tg. Mures in urma unui soc cardiorespirator. Surse apropiate familiei Moldovan au declarat, pentru Mediafax, ca Vasile Moldovan a fost operat inainte de sarbatori, de ulcer, la Tg. Mures. De Craciun si Anul Nou a cerut sa fie lasat acasa, insa a facut o noua criza, fapt care a necesitat internarea lui de urgenta chiar din prima zi a acestui an. Vasile Moldovan a fost operat din nou insa, din cauza multiplelor interventii chirurgicale, inima i-a cedat. Corpul neinsufletit al tatalui internationalului roman urma sa ajunga aseara la Bistrita, pentru a fi depus la Capela Municipala. Vasile Moldovan era tatal a patru copii, dintre care trei baieti si o fata. In afara de Viorel Moldovan, in lumea sportului activeaza si Adrian Moldovan, seful Directiei Judetene de Sport Bistrita-Nasaud si consilier municipal. Inmormantarea va avea loc joi, la Cimitirul Municipal Bistrita.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.