Compania CCC Blue Telecom, al treilea jucator pe piata CATV, va fi listat la Bursa de Valori Bucuresti in urmatoarele trei luni, prin derularea unei oferte publice de vanzare de actiuni reprezentand 25% din capitalul social al companiei dupa incheier
Compania CCC Blue Telecom, al treilea jucator pe piata CATV, va fi listat la Bursa de Valori Bucuresti in urmatoarele trei luni, prin derularea unei oferte publice de vanzare de actiuni reprezentand 25% din capitalul social al companiei dupa incheierea operatiunii.
"Vor fi scoase la vanzare circa 20 milioane de actiuni, fiecare cu o valoare nominala de un leu. Speram sa primim autorizatia din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare in cursul lunii februarie sau cel mai tarziu in martie si, imediat, vom iesi pe bursa cu actiunile", a declarat actionarul majoritar al CCC Blue Telecom Galati (fost Cony-Sat SRL), Catalin Constantin Chelu, care detine 96,64% din titlurile operatorului.
El a adaugat ca este posibil sa majoreze pana la 40% cota actiunilor scoase la vanzare, pentru a asigura o buna lichiditate titlurilor. Dupa listare, capitalul social al companiei va fi majorat de la 59,6 milioane de lei la 80 milioane de lei. Oferta publica de vanzare de actiuni va fi intermediata de EldaInvest Galati. CCC Blue Telecom si-a inceput activitatea in anul 1992. Potrivit datelor prezentate, compania are un portofoliu de 180.000 de abonati si a incheiat anul 2004 cu un volum al afacerilor de 6,74 milioane de euro, cifra deja atinsa in primele zece luni ale acestui an. CCC Blue Telecom avea, la finele lunii octombrie, un profit net de 402.000 euro. "Estimez pentru 2006 o cifra de afaceri cu 30-40% mai ridicata comparativ cu 2005, in timp ce rata profitului net se va situa intre 20-25%", a mai spus oficialul CCC Blue Telecom.
Catalin Constantin Chelu este actionar la cateva zeci de societati, fiind printre cei mai mari proprietari de spatii comerciale din Galati. Pe bursa, din ultimele informatii existente pe piata, omul de afaceri controleaza aproximativ 15% din actiunile SIF Moldova si SIF Oltenia, alaturi de pachete care reprezinta aproximativ 6% din SIF Muntenia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.