Monica Macovei ar putea sa ceara presedintelui Traian Basescu revocarea din functie a procurorului general al Romaniei, daca raportul activitatii acestuia nu va fi convingator. Acesta este mesajul pe care ministrul Justitiei a incercat sa-l transmita
Monica Macovei ar putea sa ceara presedintelui Traian Basescu revocarea din functie a procurorului general al Romaniei, daca raportul activitatii acestuia nu va fi convingator. Acesta este mesajul pe care ministrul Justitiei a incercat sa-l transmita prin intermediul postului Radio Mix. Macovei vorbeste in interviul acordat despre faptul ca nu este multumita de prestatia lui Ilie Botos. "Cand se va face evaluarea, vine raportul pe an si eu o sa iau o decizie in ce ma priveste: sesizez sau nu pe presedinte pentru revocare", a declarat Macovei. Ministrul recunoaste insa ca exista o problema, daca va cere revocarea lui Botos, iar presedintele nu o va semna, fiecare isi va lua raspunderea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.