Patru timisoreni au reusit performanta de a fura 4,3 tone cotlete de porc fara os si pentru ca afacerea mergea struna s-au gandit sa continue ilegalitatile. Marfa, care provenea de la SC "Comtim Group" SRL, a fost comercializata catre persoane fizice
Patru timisoreni au reusit performanta de a fura 4,3 tone cotlete de porc fara os si pentru ca afacerea mergea struna s-au gandit sa continue ilegalitatile. Marfa, care provenea de la SC "Comtim Group" SRL, a fost comercializata catre persoane fizice de pe raza judetului Timis, neidentificate inca, care nu stiau ca este furata. Potrivit comisarului Serban Pittner, purtatorul de cuvant al IPJ Timis carnea valoreaza 3,7 miliarde lei vechi si pana in acest moment din prejudiciu s-au recuperat doar 150 milioane lei. Avand informatii ca la SC "Smithfield Procesare" SRL, firma care a fuzionat cu "Comtim", unde se aflau in custodie cele 4,3 tone de carne, s-au petrecut lucruri necurate, politistii de la serviciul de Investigare a Fraudelor, au inceput sa monitorizeze obiectivul. Suspiciunile planau chiar asupra gestionarului firmei, Cristian Constantin Oprea, 34 de ani. Anchetatorii spun ca barbatul a pus la cale planul de imbogatire, cu complicitatea Lilianei Silaghi, 36 de ani, facturier la aceeasi societate. Dupa ce marfa era scoasa din unitate, femeia avea misiunea sa acopere marfa cu "pixul" in acte. Complicii celor doi, Savu Lucian Tudor, 34 de ani, si Marius Stefan Ghimbli, 33 de ani, au avut rolul de a asigura transportul cotletelor de porc. Politistii spun ca cei 4 au reusit sa sustraga cele 4,3 tone de cotlet de porc, in noiembrie 2005 si intentionau sa scoata un al doilea transport din firma, insa au fost prinsi de politisti. Ei au fost opriti chiar cand se pregateau sa iasa pe poarta firmei cu un camion incarcat cu carne.
In urma cercetarilor desfasurate de Serviciul de Investigare a Fraudelor, ieri, cu avizul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de cei in cauza, sub acuzatiile de delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.