baschetbalist
varsta: 28 de ani a cucerit patru titluri nationale in cariera, doua cu West Petrom Arad (2001 si 2002) si doua cu Asesoft Ploiesti (2004 si 2005). in 2005 a cucerit impreuna cu echipa sa, Asesoft Ploiesti, FIBA Europe Cup
baschetbalist
varsta: 28 de ani a cucerit patru titluri nationale in cariera, doua cu West Petrom Arad (2001 si 2002) si doua cu Asesoft Ploiesti (2004 si 2005). in 2005 a cucerit impreuna cu echipa sa, Asesoft Ploiesti, FIBA Europe Cup In cadrul festivitatii de premiere organizata ieri de Federatia Romana de Baschet (FRB), Catalin Burlacu, jucatorul echipei Asesoft Ploiesti - campioana Romaniei - a primit Premiul pentru cel mai bun baschetbalist al anului trecut. In cadrul aceleiasi festivitati, Catalin Burlacu a mai castigat inca o distinctie cu echipa Asesoft Ploiesti, ce a primit Premiul de excelenta pe anul 2005 pentru cucerirea FIBA Europe Cup. ""Ma simt coplesit de aceasta onoare. Mi-am dorit mult sa joc o finala de cupa europeana si, chiar daca o pierdeam, tot consideram ca a fost o mare performanta. Cu atat mai important este faptul ca am castigat FIBA Europe Cup. Am facut parte dintr-o istorie scrisa frumos. Imi doresc mult sa castig al cincilea titlu din cariera, dar si al treilea trofeu Cupa Romaniei. Apoi vreau neaparat sa plec in strainatate, la o echipa serioasa. Impresarii mei lucreaza deja la asta, iar din vara vreau sa ajung la un club italian sau spaniol"", a declarat Catalin Burlacu. Pentru nenumaratele performante obtinute in baschet, Jurnalul National il declara pe baschetbalistul Catalin Burlacu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.