Consiliul de Administratie al Rafinariei Astra Romana a hotarat vanzarea unui pachet de peste 60,2 milioane de actiuni detinute la Asirom, ceea ce reprezinta mai mult de 53% din participatia detinuta la compania de asigurari. Conform Rasdaq, Rafinari
Consiliul de Administratie al Rafinariei Astra Romana a hotarat vanzarea unui pachet de peste 60,2 milioane de actiuni detinute la Asirom, ceea ce reprezinta mai mult de 53% din participatia detinuta la compania de asigurari. Conform Rasdaq, Rafinaria Astra Romana detinea, la inceputul lunii decembrie, un numar de 113.457.105 actiuni la societatea Asirom, adica 17,79% din capitalul social al asiguratorului. Ultimele tranzactii cu titluri Asirom, realizate in sedinta bursiera din 23 decembrie, au fost efectuate la un pret mediu de 0,498 lei/actiune. Astfel, Rafinaria Astra Romana ar putea incasa peste 30 milioane de lei (circa 9,7 milioane de dolari) din vanzarea titlurilor Asirom.
Ceilalti actionari ai Asirom sunt Interagro - 40,55%, companie controlata de omul de afaceri Ioan Niculae, Broadhurst Investments Limited - 15,24%, QVT Fund - 10,77%, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului - 6,38% si alti actionari - 9,28%. Asirom are un capital social de 63,79 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.