Dupa ce au trecut granita, prin punctul Cenad, ca prin "branza", trei craioveni, traficanti de droguri, au fost prinsi in flagrant, pe DE 70. Potrivit politistilor, de mai multa vreme existau informatii ca cei doi barbati si o femeie se ocupa de afac
Dupa ce au trecut granita, prin punctul Cenad, ca prin "branza", trei craioveni, traficanti de droguri, au fost prinsi in flagrant, pe DE 70. Potrivit politistilor, de mai multa vreme existau informatii ca cei doi barbati si o femeie se ocupa de afaceri cu stupefiante. Imediat cum au intrat in Romania, a inceput filajul. Infractorii nici macar nu au banuit ca au fost urmariti pas cu pas din momentul in care au trecut frontiera.
Ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova, in cooperare cu politistii mehedinteni, si sub supravegherea unui procuror de la DIICOT, au reusit sa-i captureze pe cei trei, chiar la intrarea in Craiova, locul in care intentionau sa comercializeze cele 8,7 grame de hasis. Fratii Cristinel si Florinel Malaescu, de 34 si, respectiv, 29 de ani, impreuna cu Anicuta Tudor, 37 de ani, toti din Craiova, au fost prinsi avand asupra lor drogurile pe care le adusesera din Italia. Impotriva celor trei s-a luat masura obligarii de a nu parasi localitatea in urmatoarele 30 de zile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.