Ancheta in cazul pilotului Adrian Iovan continua. Prim-procurorul Parchetului capitalei, Nestor Dragos, a admis ieri partial plangerea facuta de Mihaela Balanel ,sora hotului mort in vila din Primaverii, impotriva actelor premergatoare facute de proc
Ancheta in cazul pilotului Adrian Iovan continua. Prim-procurorul Parchetului capitalei, Nestor Dragos, a admis ieri partial plangerea facuta de Mihaela Balanel ,sora hotului mort in vila din Primaverii, impotriva actelor premergatoare facute de procurorii de caz.
Concret, dintre toate ""reclamatiile"", Parchetul a admis plangerea pentru a se completa unele omisiuni vadite si a se indrepta erorile materiale din continutul procesului-verbal de cercetare de la fata locului. Mai exact este vorba despre inregistrarea in mod gresit a datei de 5 spre 6 octombrie, cand, de fapt, cercetarea s-a facut in primele ore ale diminetii de 6 octombrie. Totodata, procurorii au mai admis si solicitarea Mihaelei Balanel referitor la audierea parintilor lui Bogdan Iancu. Celelalte ""capete de acuzare"" lansate impotriva anchetatorilor au fost respinse prin Ordonanta Parchetului din 28.12.2005 pe motiv ca Mihaela Balanel nu are calitatea de a formula plangere impotriva actelor si masurilor de urmarire penala din moment ce cauza se afla doar in faza actelor premergatoare. De asemenea, cererea de recuzare a procurorului de caz, Andreea Serbanoiu, a fost respinsa. Surse judiciare ne-au precizat ca parintii hotului mort prin impuscare vor fi audiati in prima parte a lunii ianuarie 2006. Tot anul viitor vom afla si care va fi concluzia procurorilor in acest caz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.