Un barbat, in varsta de 54 de ani, a murit, ieri, dupa ce a cazut in mare de pe platforma maritima "Jupiter", aflata la 80 de kilometri departare de tarm. Trupul lui Virgil Balan a fost transportat la Constanta cu un elicopter al Petromar, insa toate
Un barbat, in varsta de 54 de ani, a murit, ieri, dupa ce a cazut in mare de pe platforma maritima "Jupiter", aflata la 80 de kilometri departare de tarm. Trupul lui Virgil Balan a fost transportat la Constanta cu un elicopter al Petromar, insa toate eforturile medicilor de a-l resuscita au fost in zadar. In acest caz, procurorii si inspectorii ITM au declansat deja o ancheta pentru a stabili imprejurarile care au condus la nefericitul eveniment. Cel mai probabil, Balan a sfarsit in urma unui soc hipotermic, in conditiile in care marea are cel mult 4 grade Celsius. Barbatul a cazut in apa in momentul in care, pe platforma, trebuia sa aiba loc schimbul de serviciu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.