Superproductii de divertisment in editie speciala si filme cu mare succes la public reprezinta, in cateva cuvinte, oferta televiziunii din Baneasa pentru zilele de Craciun. Stralucire, umor si nenumarate vedete sunt darurile pe care romanii le pot ga

Superproductii de divertisment in editie speciala si filme cu mare succes la public reprezinta, in cateva cuvinte, oferta televiziunii din Baneasa pentru zilele de Craciun. Stralucire, umor si nenumarate vedete sunt darurile pe care romanii le pot gasi urmarind programele speciale, care incep inca din ziua de 23 decembrie.

Mosu-la-la vine la Divertis

In "Piata Divertis", show transmis de Antena 1, de Craciun, de la ora 20.15, special pentru Craciun s-a amenajat "Oraselul Copiilor" in care se vand doar cioate de brazi pentru ca atat a mai ramas din padurile noastre seculare, lucruri de proasta calitate (brazi de plastic cu aroma de portocale, podoabe pentru Craciun fara beculete). In "Oraselul Copiilor" exista si standul in care se vinde vin fiert cu scortisoara pentru scartarii de la Ministerul Finantelor si tuica cu piper pentru pipernicitii de la Ministerul Sanatatii. Nici macar Mosul nu este unul autentic in "Piata Divertis" pentru ca este in greva si refuza sa aduca daruri.

Mihaela Radulescu, in Irak

Dupa ce a facut casting pentru a-i gasi nevasta lui Mos Craciun, Mihaela Radulescu trece la lucruri mai serioase.
In cea de-a doua zi de Craciun, de la ora 17.45, televiziunea din Baneasa va transmite reportajul realizat de Mihaela in Irak, in urma cu cateva saptamani.
Cele mai emotionante momente, dar si cele mai dramatice, au fost filmate si grupate intr-un reportaj realizat de vedeta Antenei 1.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.