Pentru a sprijini cresterea competitivitatii sectorului IMM, bugetul alocat Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie pe anul 2006 a crescut cu 2,5 ori fata de valoarea din 2005. IMM vor avea in 2006 un total de 2,46 mili
Pentru a sprijini cresterea competitivitatii sectorului IMM, bugetul alocat Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie pe anul 2006 a crescut cu 2,5 ori fata de valoarea din 2005. IMM vor avea in 2006 un total de 2,46 miliarde de lei pentru programe eligibile pe fonduri structurale (investitii, incubatoare de afaceri, instruire si consultanta, promovarea exportului, fonduri de garantare). Pentru 2006, se doreste adoptarea cat mai urgenta, dar de o maniera eficienta, Legea privind procedura aprobarii tacite si Legea privind societatile comerciale, in formule modificate in sensul armonizarii cu directivele europene prin includerea principiilor guvernarii corporative si a unor reglementari de baza referitoare la holding-uri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.