Salariile de merit acordate cadrelor didactice in acest an vor fi in functie de rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat, la testarile nationale si la diferite concursuri obtinute de fiecare scoala si liceu in parte. Acolo unde promovabilitate
Salariile de merit acordate cadrelor didactice in acest an vor fi in functie de rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat, la testarile nationale si la diferite concursuri obtinute de fiecare scoala si liceu in parte. Acolo unde promovabilitatea la bacalaureat a fost de 100%, ca in cazul colegiilor Zinca Golescu si Bratianu, vor fi acordate 16 salarii de merit, numarul acestora putand fi marit. In cazul liceelor cu promovabilitate foarte mica, este posibil ca numarul de salarii cuvenite pentru unitatea respectiva sa se reduca. In acest an, Inspectoratul Scolar Arges va acorda 1.200 de salarii de merit, remuneratie care reprezinta 15% din salariul de incadrare pe un an de zile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.