Ladislau Bölöni e pe cale sa-si ia adio de la Rennes. Potrivit postului de televiziune TF1, conducerea gruparii bretone este nemultumita de parcursul echipei in Ligue 1, si in special de cele patru infrangeri din Cupa UEFA, in f
Ladislau Bölöni e pe cale sa-si ia adio de la Rennes. Potrivit postului de televiziune TF1, conducerea gruparii bretone este nemultumita de parcursul echipei in Ligue 1, si in special de cele patru infrangeri din Cupa UEFA, in fata unor formatii considerate accesibile.

Astfel, B̦l̦ni ar urma sa fie demis, in locul sau urmand sa fie numit fostul tehnician al lui Sochaux, Guy Lacombe. Posibila schimbare de la Rennes a fost anuntata de cotidianul La۪Equipe chiar de saptamana trecuta. Cu toate acestea, presedintele Emmanuel Cueff a negat plecarea tehnicianului roman. ""Eu nu stiu absolut nimic. Si cred ca as fi macar informat asupra unei eventuale miscari de acest gen. In plus, din cand in cand cred ca astfel de decizii le-as lua chiar eu, nu?"", a fost declaratia ironica a francezului. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.