La Ateneul Roman a avut loc aseara gala de decernare a premiilor din cadrul proiectului ""Zece pentru Romania"" realizat de Realitatea TV, in colaborare cu 4 mari institute de sondare a opiniei publice.
Rezultatul a fost exprimarea opiniei a
La Ateneul Roman a avut loc aseara gala de decernare a premiilor din cadrul proiectului ""Zece pentru Romania"" realizat de Realitatea TV, in colaborare cu 4 mari institute de sondare a opiniei publice.
Rezultatul a fost exprimarea opiniei a 17 milioane de romani in privinta celor mai potriviti reprezentanti din cele 10 categorii ale vietii sociale pe care tot publicul le-a desemnat ca fiind cele mai vizibile. CASTIGATORII. La categoria politicieni, Traian Basescu nu se dezminte. El nu e doar un presedinte jucator, ci si unul castigator. Cozmin Gusa, pe de alta parte, e cel mai bun tanar politician, in timp ce Mona Musca (foto) e castigatoare pe mai multe fronturi: cel mai bun parlamentar si nu in ultimul rand cel mai bun ministru. Apreciata de public pentru deschiderea de care da dovada, Mona Musca recunoaste ca premiile ii aduc o reala bucurie si ca se mandreste cu ele. Mai departe, lumea afacerilor il are in frunte pe Ion Tiriac, omul care a adus la noi modul de gandire capitalist. La categoria ""Jurnalisti"", Cristian Tudor Popescu e in top, alaturi de Ion Cristoiu si de Marius Tuca. Optiunile publicului urmeaza indeaproape constanta de la categoria anterioara si in ce-i priveste pe analistii politici, preferatul fiind tot CTP. Cristian Chivu e aplaudat ca cel mai bun sportiv, iar Irina Loghin e cel mai iubit interpret vocal. In sfarsit, actorul premiant nu se lasa asteptat: maestrul Florin Piersic. Pe scena Ateneului, ducand mai departe traditia de ""pupat presedinti"" si sarutand respectuos fruntea presedintelui Basescu. CARTE. La sfarsitul galei a avut loc si lansarea cartii ""Zece pentru Romania"", editata de Humanitas, care contine biografiile premiatilor si pe cele ale nominalizatilor la cele 10 categorii reprezentative.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.