Comisia de disciplina a FRF a clasat ieri, din lipsa de probe, incidentul dintre Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, si fratii Ioan si Victor Becali (foto). Primul i-a acuzat pe cei doi ca l-au injurat sI amenintat in timpul campaniei electoral
Comisia de disciplina a FRF a clasat ieri, din lipsa de probe, incidentul dintre Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, si fratii Ioan si Victor Becali (foto). Primul i-a acuzat pe cei doi ca l-au injurat sI amenintat in timpul campaniei electorale pentru sefia FRF, sustinand ca de fata in momentul injuriilor s-au aflat mai multi oameni de fotbal. La sedinta de ieri, desi au fost citati ca martori, Jean Padureanu, Gheorghe Chivorchian, Alin Simota si Ioan Horoba au refuzat sa depuna marturie. Mai mult, Iuliu Muresan si-a retras plangerea. Tot in sedinta de ieri a Comisiei de disciplina s-a decis suspendarea pentru doua etape a lui Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, si amendarea sa cu 170 de euro, pentru eliminarea suferita in meciul cu Poli Timisoara, din ultima etapa a turului de campionat. Comisia a mai decis ca Steaua sa plateasca 50% din pagubele facute de suporterii sai la meciul cu Rapid, din Giulesti, urmand ca restul de bani, pana la 700 de milioane de lei, sa fie platiti dupa efectuarea unei expertize la stadion. Ultimul caz pe rol ieri a fost conflictul dintre Viorel Hizo, antrenorul Pandurilor, si Marius Stan, presedintele Otelului, acesta fiind amanat. Cei doi s-au acuzat reciproc de incercarea de corupere a unor jucatori inaintea meciului direct. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.