Compania elvetiana Nestle va cumpara producatorul grec de inghetata Delta Ice Cream, pentru aproximativ 240 de milioane de euro (287 de milioane de dolari). Tranzactia, subliniaza Reuters, are drept scop extinderea activitatilor Nestle pe pietele de
Compania elvetiana Nestle va cumpara producatorul grec de inghetata Delta Ice Cream, pentru aproximativ 240 de milioane de euro (287 de milioane de dolari). Tranzactia, subliniaza Reuters, are drept scop extinderea activitatilor Nestle pe pietele de profil din Grecia si zona Balcanilor. Potrivit unui comunicat al companiei elvetiene, Delta Ice Cream, care a realizat anul trecut vanzari de 122 milioane de euro, este lider de piata in Grecia, Bulgaria, Macedonia, Romania, Serbia-Muntenegru. Nestle va achizitiona 96% din actiunile Delta Ice Cream si va face ulterior o oferta pentru restul titlurilor. Grupul elvetian este prezent pe piata romaneasca din 1995. La sfarsitul anului trecut si-a majorat participarea la capitalul social al Nestle Romania cu noua milioane de euro, in vederea realizarii de investitii in produse si marci noi. Delta Ice Cream este in Romania din1998.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.