Vineri, 23 decembrie, de la ora 22:00, National Geographic Channel prezinta un documentar de exceptie: ""Frumuseti adormite"". Sfanta Bernadette (foto) - o frumusete serena, cu un zambet bland, care nu s-a stins nici dupa 125 de ani de l

Vineri, 23 decembrie, de la ora 22:00, National Geographic Channel prezinta un documentar de exceptie: ""Frumuseti adormite"".

Sfanta Bernadette (foto) - o frumusete serena, cu un zambet bland, care nu s-a stins nici dupa 125 de ani de la moartea sa. Un trup intact, cu mirosuri de lavanda, care sfideaza legile naturii. Un miracol greu de explicat stiintific.
In noul documentar ""Frumuseti Adormite"", National Geographic Channel incearca sa dezlege misterul perfectiunii care intriga o lume intreaga. Milioane de pelerini de pe glob ajung in fiecare an in micul oras Nevers, din Franta, si se opresc inmarmuriti in fata ""Frumoasei Adormite"", care se odihneste in pace intr-o racla de sticla, la peste un secol de la trecerea in lumea celor drepti. Dupa moartea fecioarei, trupul ei a fost scos din mormant si declarat ""incoruptibil"" - termenul folosit pentru un trup care a rezistat decenii la rand. ""Frumoasa Adormita"", care a devenit altar pentru rugaciunile credinciosilor, ii intriga acum pe oamenii de stiinta. Bernadette Soubiros avea doar 14 ani cand a avut prima viziune cu Fecioara Maria. Viziunile au continuat, iar Bernadette a plecat la Nevers pentru a se alatura manastirii de maici si pentru a-i ajuta pe oameni prin forta rugaciunii. Credinciosii au numit-o pe Bernadette o sfanta cu mult inainte ca Biserica Catolica sa o canonizeze.

MIRACOL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.