Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Timisoara va analiza, azi, daca sunt intrunite conditiile pentru ca fostul lider al minerilor din Valea Jiului sa fie liberat conditionat, precizeaza Mediafax. Pentru liberarea conditionata se tine s
Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Timisoara va analiza, azi, daca sunt intrunite conditiile pentru ca fostul lider al minerilor din Valea Jiului sa fie liberat conditionat, precizeaza Mediafax. Pentru liberarea conditionata se tine seama de fractiunea din pedeapsa efectiv executata, de conduita persoanei condamnate si de eforturile acesteia pentru reintegrarea sociala, de antecedentele sale penale, precum si de posibilitatile de reintegrare a persoanei condamnate. Propunerea Comisiei de admitere a liberarii conditionate este inaintata judecatoriei in a carei circumscriptie se afla locul de detinere si se comunica persoanei condamnate. In cazul lui Miron Cozma, instanta competenta va fi Judecatoria Timisoara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.