Gruparea din Soseaua Stefan cel Mare si-a prezentat ieri prima achizitie din intersezon, pe fostul stelist Catalin Munteanu. Mijlocasul a fost adus la Dinamo pentru a-l inlocui pe Zicu, fotbalist care se va intoarce din vara la Inter Milano. Libe

Gruparea din Soseaua Stefan cel Mare si-a prezentat ieri prima achizitie din intersezon, pe fostul stelist Catalin Munteanu.

Mijlocasul a fost adus la Dinamo pentru a-l inlocui pe Zicu, fotbalist care se va intoarce din vara la Inter Milano. Liber de contract, Munteanu a semnat pe trei ani si jumatate, urmand a fi platit, se pare, cu 80.000 de euro pe sezon.
SPERANTE. La conferinta de presa in care a fost anuntat oficial, fotbalistul a fost insotit de fratii Ioan si Victor Becali, presedintele lui Dinamo, respectiv impresarul sau. ""Ne punem toate sperantele in acest transfer, in primul rand pentru ca
mi-e foarte drag omul Catalin Munteanu. Sper ca el sa fie un pilon de baza al echipei. Chiar daca nu e refacut cu totul, speram ca in curand sa revina la normal"", a spus Ioan Becali, cel care, alaturi de Cristi Borcea, a insistat cel mai mult pentru aducerea jucatorului care a evoluat ultima oara in liga a doua spaniola, la Real Murcia.
INCEPUTURI. Apoi, jucatorul a explicat motivele care l-au facut sa revina in tara la rivala de o viata a echipei unde s-a consacrat. ""Eu am venit ca liber de contract. Am ales Dinamo pentru ca imi convine stilul de joc al acestei echipe. Eu am inceput fotbalul la Dinamo, dar n-am reusit sa ma impun aici cand eram mic si abia apoi m-am dus la Steaua. Oricum, sunt jucator profesionist, ne facem treaba unde suntem angajati, sper ca lumea sa ma inteleaga"", a afirmat cel care a castigat doua titluri cu Steaua. Munteanu a spus apoi si care este starea sa de sanatate, dupa ce a fost operat la ligamentele incrucisate ale genunchiului stang: ""De sase luni nu am mai jucat fotbal si sper sa revin cat mai repede. Doctorul care m-a operat mi-a dat avizul sa joc in meciuri oficiale"". (Vicentiu Neagoe)

ANTRENOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.