Conservatorii vor purta in ianuarie discutii cu reprezentanti ai PUNR, care vor viza o viitoare colaborare.
""Cei de la PUNR ne-au trimis un mesaj in care ne informau ca vor sa colaboram. Ne bucura un asemenea mesaj, iar in perioada urmatoare
Conservatorii vor purta in ianuarie discutii cu reprezentanti ai PUNR, care vor viza o viitoare colaborare.
""Cei de la PUNR ne-au trimis un mesaj in care ne informau ca vor sa colaboram. Ne bucura un asemenea mesaj, iar in perioada urmatoare o comisie mixta va incepe negocieri pentru a vedea in ce va consta colaborarea noastra"", a precizat ieri purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca. El a mai spus ca ""zestrea"" de care dispune PUNR ar putea consta in mai multi consilieri locali si un segment al electoratului din anumite regiuni ale tarii. Deputatul PC Nicolae Popa a precizat ca PUNR, care a avut la un moment dat un mesaj nationalist, a pasit spre familia partidelor europene dupa ce a fost preluat de Valeriu Tabara. INSCRIERE. Tot ieri, fostul secretar de stat in Ministerul Culturii, actual om de afaceri, Ion Antonescu s-a inscris in Partidul Conservator, el fiind prezentat ieri de liderul partidului, Dan Voiculescu. Antonescu a mentionat ca pana acum nu a fost membru al nici unei formatiuni politice. ""Dupa Revolutie nu a venit nici un partid sa ma roage sa devin membru si, in acelasi timp, sa dau bani la partid. In ultimele doua luni insa, domnul presedinte Dan Voiculescu m-a convins sa intru in PC. Este un om pe care il admir foarte mult, pentru ca promoveaza capitalul autohton, micii intreprinzatori si oamenii de afaceri romani"", a spus Antonescu. El a aratat ca inca nu a acceptat o functie in PC, pentru ca, mai intai, vrea sa demonstreze ca este un membru eficient de partid. Antonescu a explicat ca a devenit secretar de stat dupa ce fostul ministru al culturii Razvan Theodorescu i-a remarcat cunostintele despre Israel cu prilejul unei excursii in aceasta tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.