Britney Spears a fost vedeta care a facut obiectul celor mai multe cautari pe Internet in 2005, potrivit unui top al celor mai populare cautari dat publicitatii de Yahoo! Search, citat de Mediafax. In 2005, Mariah Carey a revenit in forta pe piata mu
Britney Spears a fost vedeta care a facut obiectul celor mai multe cautari pe Internet in 2005, potrivit unui top al celor mai populare cautari dat publicitatii de Yahoo! Search, citat de Mediafax. In 2005, Mariah Carey a revenit in forta pe piata muzicala, in timp ce Britney Spears si-a pastrat popularitatea mai ales gratie copilului pe care il are cu Kevin Federline. Dincolo de vedetele din lumea muzicii, populatia s-a aratat interesata de uraganul Katrina, de valurile seismice din Asia si de iPod de la Apple. Pe primul loc in topul celor mai populare cautari de pagini electronice din 2005 se afla cea a lui Britney Spears, urmata de 50 Cent, Cartoon Network, Mariah Carey, Green Day, Jessica Simpson, Paris Hilton, Eminem, Ciara si Linsday Lohan.
Cautarile care au avut ca subiect imagini au fost dominate de Jessica Simpson, Paris Hilton, Britney Spears, Linsday Lohan, Angelina Jolie, Pamela Anderson, Jennifer lopez, Hilary Duff, Carmen Electra si Anime. Utilizatorii de Internet au fost extrem de interesati si de videoclipuri, pe primul loc in top aflandu-se tot Britney Spears. Pe urmatoarele locuri ale clasamentului s-au aflat Anime, Funny Videos, Jessica Simpson, 50 Cent, Jennifer Lopez, Shakira, Mariah Carey, Eminem si Lindsay Lohan.
Interesul pentru viata celebritatilor a continuat sa fie foarte mare si in 2005. In functie de preferintele nediferentiate ale utilizatorilor de Internet, primul loc este ocupat de Briteny Spears, urmata de 50 Cents, Mariah Carey, Jessica Simpson, Paris Hilton, Eminem, Ciara si Linsday Lohan. In ceea ce priveste vedetele feminine, anul 2005 a fost, pe Internet, anul lui Britney Spears, pe locul doi din punct de vedere al popularitatii aflandu-se Mariah Carey. Urmeaza Jessica Simpson, Paris Hilton, Ciara, Linsday Lohan, Jennifer Lopez si Kelly Clarkson.
In topul vedetelor masculine, primul loc a fost adjudecat de 50 Cent, urmat de Eminem, Usher, Nelly, R.Kelly, Bow Wow, Michael Jackson si Howard Stern. In 2005, stirile care au suscitat cel mai mare interes pe Internet au fost atat cele foarte serioase, cat si cele cu o anumita nota de frivolitate. Astfel, cele mai cautate informatii pe Internet au fost subiectele referitoare la valurile seismice din Asia, Irak, procesul lui Michael Jackson, Afganistan, Jennifer Lopez, Brad Pitt si Angelina Jolie, uraganul Katrina, Cindy Sheehan, George W. Bush, Tom Cruise, Kelly Clarkson si Shakira. "Forta" a avut succes si pe Internet, "Star Wars: Revenge of the Sith" dominand cautarile in domeniul filmului. "American Idol" si-a adjudecat titlul de "cel mai popular serial de televiziune" in detrimentul "Lost" si "Desperate Housewives". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.