Guvernul ceh a eliminat ultimul obstacol major din calea unui acord cu renumita firma Hyundai Motor, in vederea construirii unei fabrici in Republica Ceha: a fost obtinut acceptul proprietarului viitorului amplasament de a-si vinde terenul, a declara
Guvernul ceh a eliminat ultimul obstacol major din calea unui acord cu renumita firma Hyundai Motor, in vederea construirii unei fabrici in Republica Ceha: a fost obtinut acceptul proprietarului viitorului amplasament de a-si vinde terenul, a declarat un oficial citat de Reuters. Hyundai a anuntat recent ca Republica Ceha este candidatul ideal pentru proiectul de constructie a fabricii, in valoare de un miliard de euro (1,2 miliarde dolari). Fabrica ar urma sa fie amplasata la Nosovice, regiunea Moravia-Silezia, in estul tarii. Noua fabrica va avea 3.000 de angajati, iar alti 9.000 de muncitori vor lucra la firme furnizoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.