Ieri, dupa incheierea ultimei sedinte din acest an a Comitetului Executiv, noul presedinte al CCA, Constantin Gheorghe, a declarat ca lotul national de arbitri va cuprinde de la anul mai putine nume. Pana la 15 ianuarie 2006, Comisia Centrala a A

Ieri, dupa incheierea ultimei sedinte din acest an a Comitetului Executiv, noul presedinte al CCA, Constantin Gheorghe, a declarat ca lotul national de arbitri va cuprinde de la anul mai putine nume.

Pana la 15 ianuarie 2006, Comisia Centrala a Arbitrilor va trebui sa-i prezinte presedintelui Mircea Sandu proiectul de regulament si de desfasurare a activitatii, urmand ca, la data de 22, acesta sa fie aprobat intr-o sedinta a Comitetului Executiv. De asemenea, in sedinta de ieri s-a aprobat ca delegarile sa fie facute prin intermediul computerului.
LOT. Constantin Gheorghe a precizat ca lotul national urmeaza a fi impartit in trei categorii, pe cele trei divizii, iar numarul cavalerilor fluierului va fi aproape injumatatit. ""Vom face asta pentru ca e inadmisibil ca un arbitru sa stea cinci ani in lotul national si sa nu aiba nici un meci in Divizia A. Este o pacaleala. Sunt multi arbitri in lotul national, in jur de 70. Pentru Divizia A vor ramane cel mult 24 dintre ei"", a declarat cel poreclit Costica ""Valcea"" in lumea fotbalului romanesc.
SPERANTE. ""Sper ca, in continuare, arbitrajul romanesc sa urce valoric. Se va trece la un nou sistem, pe divizii, delegarile se vor face cu ajutorul computerului, iar presedintele CCA se va intalni lunar cu vicepresedintii FRF"", a declarat Mircea Sandu.

PROGRAM


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.