Consiliul Superior al Magistraturii a promovat ieri actiunea disciplinara impotriva judecatorilor Luana Stancu si Danut Cornoiu, pentru ""interventii in solutionarea cauzei de un alt complet de judecata"", potrivit magistratului Dan Lupascu. Cei
Consiliul Superior al Magistraturii a promovat ieri actiunea disciplinara impotriva judecatorilor Luana Stancu si Danut Cornoiu, pentru ""interventii in solutionarea cauzei de un alt complet de judecata"", potrivit magistratului Dan Lupascu.

Cei doi magistrati ai Inaltei Curti sunt acuzati de incalcarea principiului continuitatii completului de judecata, nu si al repartizarii aleatorii. ""La acea data legea nu prevedea incalcarea repartizarii aleatorii ca abatere disciplinara"", ne-a spus Lupascu. Primul termen de judecata este 31 ianuarie 2006. Cornoiu si Stancu sunt implicati in solutionarea, in afara legii, a dosarului de casa a parintilor ministrului Justitiei, Monica Macovei (foto), prin care proprietarul Maria Petrini a fost trimis la CEDO sa-si primeasca despagubirile. (Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.