Gata, Class (foto) iti face bradutul! Ieri s-a incheiat campania promotionala pentru promovarea noului album al trupei (cu clasa), ""Evo"". A fost o competitie pe cinste intre fanii de toate varstele. Concurentilor li s-a solicitat sa trimita tit
Gata, Class (foto) iti face bradutul! Ieri s-a incheiat campania promotionala pentru promovarea noului album al trupei (cu clasa), ""Evo"".

A fost o competitie pe cinste intre fanii de toate varstele. Concurentilor li s-a solicitat sa trimita titlul piesei favorite de pe noul CD, alaturi de codul de bare al exemplarului cumparat. Asadar, Class s-a angajat sa ii daruiasca castigatorului concursului, Ana-Maria Papa din Bucuresti, un Craciun (scump) de neuitat: i-au adus multe cadouri, un bradut si podoabe. Anca, Vlad, Florin si Mihaela n-au plecat pana nu au terminat de impodobit ""cadoul"" mare si verde. Ana-Maria nu a stiut ca ea este castigatoarea, pana in clipa in care s-a trezit cu membrii trupei la usa sa. Surpriza a fost mare si emotia si mai mare, dar esential este ca atat ""familia"" Class, cat si familia Papa s-au simtit nemaipomenit, intrand in atmosfera intima si destinsa, specifica Sarbatorilor de iarna. (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.