Mai mult de 3 kg de bijuterii din aur au fost confiscate de vamesii si politistii de frontiera de la Giurgiu, ieri dimineata. Marfa, in valoare de 1,3 miliarde lei vechi, a fost gasita ascunsa in 2 autocare, pline cu pasageri. Unul se intorcea din Tu
Mai mult de 3 kg de bijuterii din aur au fost confiscate de vamesii si politistii de frontiera de la Giurgiu, ieri dimineata. Marfa, in valoare de 1,3 miliarde lei vechi, a fost gasita ascunsa in 2 autocare, pline cu pasageri. Unul se intorcea din Turcia, celalalt incerca sa iasa din Romania. In primul caz au fost gasite ascunse, sub 2 scaune, 2,7 kg de podoabe. In urma verificarilor s-a stabilit ca bijuteriile apartineau Ericai T., 32 de ani, care intentiona sa le vanda in Capitala, dupa ce le cumparase dintr-un bazar. Cateva ore mai tarziu, Ramazan E., 60 ani, a sperat ca poate parasi tara noastra, avand un brau din aur. Barbatul ascunsese pe corp, in jurul mijlocului, peste o jumatate de kg de inele, cercei si lantisoare, bunuri care au ramas in custodia autoritatilor de frontiera.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.