Julio Iglesias Puga (foto), tatal celebrului cantaret spaniol Julio Iglesias, a incetat din viata ieri la Madrid la varsta de 90 de ani, in urma unui atac de cord, relateaza presa internationala. Joia trecuta, Iglesias senior anuntase ca va fi tata p
Julio Iglesias Puga (foto), tatal celebrului cantaret spaniol Julio Iglesias, a incetat din viata ieri la Madrid la varsta de 90 de ani, in urma unui atac de cord, relateaza presa internationala. Joia trecuta, Iglesias senior anuntase ca va fi tata pentru a patra oara, cea de-a doua sotie a sa, americanca Ronna Keit, 42 de ani, fiind insarcinata cu cel de-al doilea copil al lor. "Sotia mea si l-a dorit iar eu m-am decis sa i-l fac cadou", declara Julio Iglesias Puga. Fostul doctor se afla duminica seara in tribuna stadionul madrilean Santiago Bernabeau, unde avea loc meciul dintre Real Madrid si Osasuna, cand a inceput sa se simta rau. S-a intors acasa iar in zorii zilei de ieri a fost transportat la clinica San Carlos, unde s-a incercat resuscitarea sa dupa un atac de cord suferit la domiciliul sau. De profesie ginecolog, el a publicat recent o autobiografie in care a relatat indeosebi despre rapirea sa de catre organizatia separatista basca armata ETA, fiind tinut in captivitate circa douazeci de zile la inceputul anului 1982, si despre eliberarea sa de catre politie. Din prima casatorie s-au nascut Julio Iglesias si fratele sau Carlos. In 2004 s-a casatorit cu Ronna Keit, primul copil al cuplului nascandu-se in acelasi an. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.