Curtea Europeana a Drepturilor Omului s-a pronuntat in cauza SC Masiniexportimport Industrial Group SA, dand castig de cauza firmei reclamante. CEDO a constatat incalcarea de catre statul roman a articolului 6 din Conventia Europeana a Drepturilor
Curtea Europeana a Drepturilor Omului s-a pronuntat in cauza SC Masiniexportimport Industrial Group SA, dand castig de cauza firmei reclamante. CEDO a constatat incalcarea de catre statul roman a articolului 6 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, prin admiterea unui recurs in anulare impotriva unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, precum si incalcarea dreptului de proprietate, garantat de articolul 1 din Protocolul 1 aditional la Conventie, prin desfiintarea hotararii judecatoresti care ii recunostea reclamantei dreptul de creanta asupra sumei de 22.279.999.386 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.