Capitala va avea si ea un Targ de Craciun, deschis intr-o zona ultracentrala, intre Ateneul Roman si Biblioteca Centrala Universitara. Evenimentul face parte dintr-o actiune mai ampla a Primariei Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Proiecte Cultu
Capitala va avea si ea un Targ de Craciun, deschis intr-o zona ultracentrala, intre Ateneul Roman si Biblioteca Centrala Universitara. Evenimentul face parte dintr-o actiune mai ampla a Primariei Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Proiecte Culturale ArCuB, denumita "Cred in Mos Craciun", si aflata la a doua editie, cu diferenta ca anul trecut s-a desfasurat in Parcul Cismigiu. Targul de Craciun va fi deschis de astazi pana pe 23 decembrie, iar bucurestenii vor putea cumpara cadouri pentru cei dragi de la casutele de lemn impodobite de sarbatoare si se vor putea bucura de traditionalele obiceiuri si colinde de Craciun. Se gasesc aici obiecte dintr-o gama care acopera tot ceea ce-si poate dori sufletul cuiva sa daruiasca celor dragi: decoratiuni specifice Sarbatorilor de iarna, aranjamente florale, jocuri si jucarii, articole pentru copii, accesorii de sezon, bijuterii si obiecte artizanale, papetarie, felicitari, birotica, cosmetice etc.
Deschiderea oficiala a targului va avea loc astazi la ora 17.00, cand pe scena special amenajata va evolua Grupul coral de copii Doremi, cu un program special pregatit pentru acest eveniment. Va urma apoi un spectacol cu actorii Teatrului Masca, dupa care va avea loc un concert sustinut de Raul si Analia. Targul va fi deschis zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar in fiecare seara, incepand cu ora 17.00, se vor desfasura programe artistice sustinute de copii, precum si spectacole si concerte ale unor artisti cunoscuti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.