Filmele, se pare, il inspira pe Mircea Geoana. Daca SF-ul "Matrix" s-a dovedit un succes de box-office, liderul social-democrat vrea sa faca o adaptare pesedista a acestuia: PSD reloaded. Geoana le-a spus sambata tinerilor social-democrati ca, la Con
Filmele, se pare, il inspira pe Mircea Geoana. Daca SF-ul "Matrix" s-a dovedit un succes de box-office, liderul social-democrat vrea sa faca o adaptare pesedista a acestuia: PSD reloaded. Geoana le-a spus sambata tinerilor social-democrati ca, la Consiliul National din ianuarie, trebuie sa se creeze "o noua unitate" in jurul unui "PSD reloaded". Potrivit liderului PSD, exista cateva "obligatii scadente" fata de membri, simpatizanti si votanti. Astfel, el a aratat ca trebuie sa se dea "un mesaj clar de modernizare accelerata" a partidului, sa se creeze "o noua unitate in jurul acestui PSD reimprospatat, reloaded" si sa se dea un semnal in legatura cu problemele de imagine si credibilitate. Geoana a mai spus ca la Consiliul National va fi lansat oficial un nou proiect, "fabrica de idei", el invitandu-i pe tineri sa participe la acest program.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.