Prima intalnire dintre actorii telenovelei ""Secretul Mariei"" si fanii lor a avut loc duminica dupa-amiaza in incinta unui supermarket din centrul Capitalei. INTALNIRE. Anenoma Niculescu, Ioan Isaiu, Cristian Popa, Dana Madgici-Crisan, Toma Danil
Prima intalnire dintre actorii telenovelei ""Secretul Mariei"" si fanii lor a avut loc duminica dupa-amiaza in incinta unui supermarket din centrul Capitalei.
INTALNIRE. Anenoma Niculescu, Ioan Isaiu, Cristian Popa, Dana Madgici-Crisan, Toma Danila, Liviu Varciu, Irina Mohora, Olga Delia Mateescu au fost asteptati de mii de fani infocati care au blocat intrarile in magazin cu cateva ore inainte de intalnire. Anemona Niculescu, vedeta din ""Secretul Mariei"", a fost luata pe sus din masina pe care tocmai si-a cumparat-o: ""Le multumesc din suflet tuturor celor care au venit. Stiu ca din cauza aglomeratiei nu toti au primit un autograf sau o fotografie, dar data viitoare promit sa nu se mai intample asta. Multi parinti si-au botezat fetitele Anemona, Maria sau Lorena"", a spus emotionata Anemona.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.