Secretarul de Stat al SUA
Varsta: 51 de ani este cel de-al 66-lea secretar de Stat american Seful diplomatiei de la Washington, Condoleezza Rice, soseste astazi la Bucuresti. Este prima vizita a secretarului de Stat american in Romania,
Secretarul de Stat al SUA
Varsta: 51 de ani este cel de-al 66-lea secretar de Stat american Seful diplomatiei de la Washington, Condoleezza Rice, soseste astazi la Bucuresti. Este prima vizita a secretarului de Stat american in Romania, de la preluarea mandatului. Vizita sa se inscrie intr-un turneu diplomatic in Europa si include intrevederi cu presedintele Traian Basescu, cu ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, si cu alti oficiali romani. Cel mai important punct al vizitei secretarului de Stat american este semnarea acordului bilateral ce consfinteste instalarea bazelor americane in Romania, ""Acordul de acces"". Semnarea acordului reprezinta ""un pas esential in consolidarea parteneriatului strategic dintre Romania si SUA, care, incepand cu acest moment, dobandeste o dimensiune noua"", considera MAE roman. Vizita secretarului de Stat american la Bucuresti a fost intens prezentata in mass-media, inca din momentul in care a fost anuntata. Astazi Condoleezza Rice este in atentia tuturor canalelor media, motiv pentru care Jurnalul National o declara ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.