Dan Balan arata din ce in ce mai interesant la capitolul imagine. Numai ca fostul O-zone care da atat de bine pe sticla n-a fost chiar asa de frumusel cand a urcat prima data pe scena. FARA DEFECTE! Din vechile lui fotografii se vede clar ca so
Dan Balan arata din ce in ce mai interesant la capitolul imagine. Numai ca fostul
O-zone care da atat de bine pe sticla n-a fost chiar asa de frumusel cand a urcat prima data pe scena.

FARA DEFECTE! Din vechile lui fotografii se vede clar ca solistul avea urechile clapauge. Tocmai din aceasta cauza si-a tras parul peste ele multa vreme ori a purtat plete, tocmai pentru a-si ascunde micul ""defect"". Daca Amza Pellea, care suferea de aceeasi ""boala"", si-a lipit ani buni urechile cu scotch, Dan Balan a ales o solutie demna de secolul al XXI-lea, si anume bisturiul. Mai precis, interpretul si-a facut operatie estetica. Bine ca interventia chirurgicala nu i-a afectat si auzul. Dupa cate am putut observa, urechea muzicala i-a ramas intreaga. Nici n-avea cum sa fie altfel, caci Balan stie notele de cand era mic. La 11 ani canta valsuri la acordeon, pe care le compunea chiar el. A absolvit Scoala muzicala ""A. Stircea"", apoi a fost invitat in formatia rock Panteon. Dupa un timp, a hotarat sa-si intemeieze propria formatie, Inferialis. O-zone insa i-a adus consacrarea: dublul disc de platina, primul loc in topuri in mai toate tarile europene, precum si sute de mii de admiratoare din toata lumea. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.