Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, si cel al Transporturilor, Gheorghe Dobre, se vor intalni maine cu premierul Tariceanu pentru a discuta pe tema adoptarii unor masuri de prevenire a accidentelor in care sunt implicate microbuze c
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, si cel al Transporturilor, Gheorghe Dobre, se vor intalni maine cu premierul Tariceanu pentru a discuta pe tema adoptarii unor masuri de prevenire a accidentelor in care sunt implicate microbuze care transporta persoane.
""Ministerul de resort trebuie sa reglementeze sistemul de transport interjudetean in regim de microbuze si maxi-taxi, pentru a se evita aparitia unor accidente generate de acest sistem semiimprovizat"", a declarat ieri premierul. Initiativa acestuia survine tragicului accident produs la 30 noiembrie in apropiere de Slobozia si soldat cu decesul a 16 persoane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.