Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) va lansa miercurea viitoare trei carduri de debit pentru persoane fizice si juridice, intrarea pe segmentul cardurilor de credit urmand sa aiba loc in aprilie 2006, a declarat vicepresedintele CEC, Cristian Tud
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) va lansa miercurea viitoare trei carduri de debit pentru persoane fizice si juridice, intrarea pe segmentul cardurilor de credit urmand sa aiba loc in aprilie 2006, a declarat vicepresedintele CEC, Cristian Tudorancea. Reprezentantul CEC a mai spus ca se asteapta ca pana la finele lunii iunie a anului viitor numarul cardurilor emise sa se apropie de 120.000 de unitati. "Lansarea cardurilor va fi insotita si de intrarea in functiune a 130 de bancomate (ATM) si circa 1.000 de POS", a mai spus Tudorancea. Solutia tehnica pentru carduri a fost introdusa de HP Romania, care a castigat licitatia organizata de CEC in luna februarie a acestui an. Valoarea contractului s-a situat in jurul sumei de trei milioane de euro, conform oficialilor CEC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.